CKV NOKI ALBANIA Sh.p.k

Mire se erdhet te faqja jone zyrtare.

CKV-NOKI ALBANIA eshte nje kompani e liçensuar nga Ministria e Financave [Vendim nr: 8536/6 date: 01.10.2008] per tregëtimin e pajisjeve fiskale ne Rrepublikën e Shqipërisë. Produktet tona QUORION me origjinë nga Gjermania, ELCOM nga Sllovakia janë të njohur në të gjithë Europën Perëndimore dhe në Ballkan zotërojnë një përqindje të madhe të tregut. Në fushen e karburanteve partner kemi firmën Turke UNIMEP. Ne garantojme shërbim të plotë dhe profesional, 1 vit garanci, suport teknik dhe trajnimin e personelit në perdorimin e ketyre produkteve.Gjithashtu ne ofrojmë opsione mirembajtjeje pas perfundimit të garancisë.